تحولات لبنان و فلسطین

تولیت آستان قدس رضوی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: ناامیدی و بی‌اعتمادی حربه جدید دشمن علیه ملت ایران است.

ناامیدی و بی‌اعتمادی حربه جدید دشمن علیه ملت ایران است

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که صبح  روز گذشته در سازمان مرکزی این آستان مقدس برگزار شد، طی سخنانی ضمن بزرگداشت مقام شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی گفت: برای شهدا علو درجات و برای جانبازان صحت و عافیت و صبر الهی درخواست می کنیم و برای خانواده های معزز ایشان سربلندی، عزت و شکیبایی آرزو می‌کنم و امیدواریم تا به گونه ای عمل کنیم تا مدیون خون پاک شهدا و رنج طولانی جانبازان نباشیم.

وی با اشاره به سالروز شهادت شهید هاشمی نژاد ایشان را زبان گویای اسلام و انقلاب نامید وافزود: یاد و نام شهید سرافراز، خطیب توانا و دانشمند بزرگ شهید هاشمی نژاد را گرامی میداریم که با تیر نفاق و تاریکی به شهادت رسید.

حجت الاسلام و المسلمین مروی در ادامه سخنان خود هفته دفاع مقدس را هفته تجلی اعتماد، هماهنگی و همکاری بین مسئولین نظام و مردم دانست و افزود: هرسال برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس مراسم هایی برگزار می شود و فضای کشور حال و هوای دیگری پیدا می‌کند اما این مراسم ها نباید به امری تشریفاتی و کلیشه ای بدل شود. البته خوب است که ما هرسال دفاع مقدس و نام شهدا را زنده کنیم و این قطعا ارزشمند است اما ارزش متعالی تر آن است که ما در این ایام به رمز پیروزی در دفاع مقدس اشاره کنیم و از آن برای آینده بهره ببریم.

وی افزود: در طول ۲۰۰ سال گذشته در هر جنگ  و حتی گاهی بدون جنگ و فقط با دستور و تشر بخشی از ایران توسط دشمنان جدا شده است و اوج این ذلت در دوره قاجار و پهلوی بود که بسیاری از سرزمین‌های اطراف را به راحتی از کشور جدا کردند.  

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به نحوه جدایی بحرین از ایران افزود: مجمع الجزایر بحرین را بدون حتی شلیک یک گلوله و صرف دستور مستکبرین از کشور جدا کردند. این در حالی بود که فریاد ملی‌گرایی و وطن‌پرستی حکومت پهلوی گوش عالم را کر کرده بود.

حجت الاسلام و المسلمین مروی با تاکید بر اینکه، ملی‌گرایی حقیقی و وطن پرستی واقعی را دفاع مقدس به نمایش گذاشت، افزود: در دوران دفاع مقدس همه دنیا یک طرف و ایران هم با آن شرایط ابتدای انقلاب و کمبود امکانات طرف دیگر این جنگ بود. شرق و غرب از این تجاوز به خاک ایران حمایت می‌کردند ولی به ما حتی سیم خاردار هم نمی دادند.

وی با طرح این سوال که چه تفاوتی میان ۲۰۰ سال ذلت دوران قاجار و پهلوی و عزت بعد از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس وجود دارد؟ ادامه داد: مگر در دوران ناصرالدین شاه مردم ایران همین مردم نبودند؟ مگر زمان تحویل بحرین همین مردم، مردم ایران نبودند؟ اما چطور اجازه دادند این اتفاق بیافتد و بی‌تفاوت از کنار آن گذشتند؟

تولیت آستان قدس رضوی عدم وجود اعتماد و پیوند بین مردم و حاکمیت را عامل ذلت و تجزیه کشور در دوران قاجار و پهلوی دانست و افزود: در انقلاب اسلامی وقتی دشمن حمله کرد، همان قدر که نیروهای ارتش و سپاه احساس مسئولیت کردند، کارمندان، دانش‌آموزان، طلبه‌ها و همه اقشار احساس مسئولیت کردند. همه احساس کردند باید در این جنگ لباس رزم بپوشند. در حالی که اگر این پیوند مردم و حاکمیت در دوران قاجار و پهلوی رخ می داد وجبی از خاک ایران را نمی توانستند بگیرند.

حجت الاسلام و المسلمین مروی ادامه داد: وقتی بین مردم و حاکمیت دیوار باشد دشمن طمع می کند و دست پر هم بر می‌گردد. پس درس بزرگ ما از دفاع مقدس این بود که پیوند عمیق میان مردم و حاکمیت و اعتماد مردم به امام  و رهبری عامل پیروزی بر دشمنان است.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس سرمایه ای داشتیم که تمام سلاح ها را از کار می انداخت و آن سرمایه چیزی نبود جز هماهنگی و همراهی و یکرنگی. مردم خود را از نظام جدا نمی دانستند و احساس مسئولیت می‌کردند.

تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر اینکه باید سرمایه اعتماد مردم را حفظ کرد؛ افزود: دشمن درصدد است این اعتماد را از بین ببرد و این کار را با سرمایه‌گذاری در امر رسانه و تبلیغات و جنگ روانی انجام می دهد.

حجت الاسلام و المسلمین مروی ادامه داد: دشمن رمز پیروزی ما را فهمیده است حالا دیگر لازم نیست جنگ بر ما تحمیل کند، سلاح دست بگیرد و بزرگان ما را ترور کند که البته این کار را هم کرد و نتیجه نگرفت و دوباره آن راه را نمی روند. پس به دنبال آن است تا دیواری از بی اعتمادی بین مردم و حاکمیت بکشد تا مردم به سیاست های نظام بی اعتماد شوند.

وی در انتهای سخنان خود بیان کرد: باید هفته دفاع مقدس را گرامی بداریم و درس مهم آن را در یاد داشته باشیم و آن درس این است که توپ و تانک ما در جنگ تحمیلی نمی جنگید بلکه اعتماد و ایمان ما بود که بر دشمن پیروز شد.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.